top of page

Brows

Sta jij iedere ochtend je wenkbrauwen bij te tekenen, heb je kale plekjes en zijn ze gewoon niet gelijk? 

Boek dan snel jouw intake of behandeling in en ga ik ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen altijd on fleek zijn!

Wil je weten waar je rekening mee moet houden voor en na de behandeling?

Klik dan hieronder voor meer info

Behandelingen & prijzen

Intake permanente make-up

Tijdens een intakegesprek gaan we samen kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Hierbij gaan we de kleur van het pigment bepalen en het model van de wenkbrauwen. Daarna geef ik je advies over elke techniek het best bij jouw huidtype en wensen past. 

€ 0,00

Powder/Ombre Brows

Hierbij wordt door middel van een naaldje de gehele wenkbrauw op een natuurlijke manier ingekleurd. Je krijgt daardoor een mooi poeder effect. Het begin wordt lichter ingezet en richting het straatje wordt de kleur wat intenser waardoor je het 'ombre' effect creëert. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype en geeft je een mooie strakke, volle wenkbrauw. Na 6 weken kom je terug voor een nabehandeling en dan kun je genieten van de perfecte brows!

Houdbaarheid: 1,5 tot 2 jaar.

 € 370,00

Nabehandeling 6 weken : €50,00

Prijs voor een touch-up binnen 1 jaar: €190,00

Prijs voor een touch-up binnen 2 jaar: €220,00

Hybrid Bbrows 

De Hybrid Brows behandeling is eigenlijk vergelijkbaar met de Henna Brows alleen kan je met de Hybrid Brows langer genieten van de intensiteit! Het grote verschil zit ‘m dus in de houdbaarheid.

Bij henna zal het langzaam aan van de huid vervagen en was je daarna van de haartjes af. Bij Hybrid Brows zal de verf ook langzaam van de huid vervagen, maar de verf moet echt uit de haren groeien! Dit alles zorgt ervoor dat jij langer kan genieten van mooi gekleurde wenkbrauwen.

Hybrid Brows is ideaal voor mensen met een iets vettere huid, mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water!

 € 35,00

Henna Brows

Bij de Henna Brows kan je óók een complete behandeling verwachten. Jouw wenkbrauwen worden namelijk eerst uitgemeten door middel van Brow Mapping daarna zullen de wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd en geverfd worden. De henna verf zal +/- een week op de huid zichbaar zijn en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. De henna was je uit de wenkbrauwhaartjes.

 € 35,00

Brow Lamination (Incl. Shapen En Verven)

Brow Lamination ook wel ``Fluffy Brows`` genoemd. Door middel van verschillende lotions zorg ik ervoor dat de wenkbrauw haren de juiste richting op blijven staan. Door dat ik ze mooi naar boven laten wijzen krijg je een prachtige volle wenkbrauw! Ideaal voor stugge, warrige & naar beneden wijzende wenkbrauw haren. Dit resultaat kan tot wel 6 weken blijven zitten.

 € 65,00

bottom of page