Brows

Sta jij iedere ochtend je wenkbrauwen bij te tekenen, heb je kale plekjes en zijn ze gewoon niet gelijk? 

Boek dan jouw intake of behandeling en ga ik ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen altijd on fleek zijn!

Twijfel je welke techniek het beste bij jou past? Klik dan hieronder voor meer info

Behandelingen & prijzen

Intake permanente make-up

Tijdens een intakegesprek gaan we samen kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Hierbij gaan we de kleur van het pigment bepalen en het model van de wenkbrauwen. Daarna geef ik je advies over elke techniek het best bij jouw huidtype en wensen past. 

€ 0,00

 

Powder/Ombre Brows

Hierbij wordt door middel van een naaldje de gehele wenkbrauw op een natuurlijke manier ingekleurd. Je krijgt daardoor een mooi poeder effect. Het begin wordt lichter ingezet en richting het straatje wordt de kleur wat intenser waardoor je het 'ombre' effect creëert. Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype en geeft je een mooie strakke, volle wenkbrauw. Na 6 weken kom je terug voor een nabehandeling en dan kun je genieten van de perfecte brows!

Houdbaarheid: 1,5 tot 2 jaar.

 € 370,00

 

Prijs voor een touch-up binnen 1 jaar: €175,00

Prijs voor een touch-up binnen 2 jaar: €215,00

 

 

Henna Brows

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen in model gebracht door ze te waxen/epileren. Hierna breng ik de henna aan in de teint die perfect bij jou past. Dit blijft een aantal minuten zitten en voilà, your eyebrows are on fleek! Het blijft tot 14 dagen zitten op de huid en 5 tot 6 weken op de haartjes. Je hoeft dus niks meer aan je wenkbrauwen te doen.

psst, dit betekent dus dat je 10 minuten langer in je bed kunt blijven liggen!  ;)

 € 31,50

 

 

Brow Lamination (Incl. Shapen En Verven)

Brow Lamination ook wel ``Fluffy Brows`` genoemd. Door middel van verschillende lotions zorg ik ervoor dat de wenkbrauw haren de juiste richting op blijven staan. Door dat ik ze mooi naar boven laten wijzen krijg je een prachtige volle wenkbrauw! Ideaal voor stugge, warrige & naar beneden wijzende wenkbrauw haren. Dit resultaat kan tot wel 6 weken blijven zitten.

 € 60,00