top of page

Esse Skincare

Optimale huidconditie hangt af van de probiotische bacteriën die op en in je huid leven. Zonder bacteriën kan je huid niet goed functioneren en zal deze snel verouderen.

 

Esse zorgt ervoor dat goede bacteriën kunnen groeien op je huid. Ze maakt gebruik van prebiotica om de juiste probiotica te voeden en heeft aan 2 serums LEVENDE probiotica toegevoegd om grote veranderingen teweeg te brengen in het microbioom van de huid. Esse gelooft niet in het schade aan de huid aanbrengen voor korte termijn resultaat, maar zorgt ervoor dat de huid wordt geoptimaliseerd voor een lange termijn vertraging van het verouderingsproces. Ze zijn gecertificeerd biologisch, vegan en dierproefvrij. Ze dragen bij aan fair trade en zijn een CO2 neutraal bedrijf.

Marjoleinvanderheijdenphotography91_edit
IMG_4606.jpg

Inika Organic Make-up

INIKA Organic make-up & skincare komt uit Australië. Het is wereldwijd hét no. 1 merk in luxe, 100% natuurlijke make-up & skincare. De producten van INIKA zijn gecertifieerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, cruelty free en gifvrij. INIKA Organic make-up is ook glutenvrij en lactosevrij! Het is een merk met AWARD winnende producten, geliefd door vrouwen en mannen van over de gehele wereld.


De filosofie van INIKA Organic Make-Up is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind INIKA.

bottom of page