Marjoleinvanderheijdenphotography143.jpg

Wat past bij mij?

Ben jij er nog niet helemaal uit welke techniek nu het meest geschikt is voor jou? 

Dan help ik je graag met de juiste keus. Hieronder leg ik je alles uit over de technieken, wat je als resultaat kunt verwachten en wat de nu precies de verschillen zijn. 

Mocht je er nog steeds niet uit zijn, stuur mij dan even een mail.

Microblading

Met een speciale pen (mesje), vandaar ook ‘blading’ worden de haartjes getekend. De huid wordt als het ware open gesneden. Daarin worden de pigmenten ingebracht. Helaas gaat het resultaat van microblading maar enkele maanden mee. Ombré powder brows (poeder techniek) gaat ten opzichte van microblading veel langer mee (tot zelfs 2 jaar). Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van hairstroke techniek, waar semi permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd. Microblading wordt soms ook wel hair-strokes genoemd. 

Deze techniek is perfect voor als je een mega natuurlijk effect wilt of voor deeltjes net wat meer op te vullen. 

 

Is microblading geschikt voor elk huidtype?

Nee, microblading wordt niet geadviseerd indien je een vette huid hebt. Omdat met microblading dunne sneetjes in de huid worden gemaakt is de kans bij een vette huid of grove poriën op snelle vervaging groot.

 

Mocht je twijfelen over welke techniek nu het best bij jou past, plan dan een intake in en dan kijken we samen naar je wensen en ga ik ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen on fleek zijn! 

3D Hairstroke 

Doormiddel van een 4-flat naald, zet ik hairstroke door elkaar waardoor je een mooi fluffy effect krijgt. Hierdoor wordt het wat speelser en minder strak. Deze methode is ideaal voor de wat oudere huid en voor als het voor jou niet zo super strak hoeft te zijn. Het resultaat blijft ongeveer 1 tot 2 jaar zitten. Je kunt er dan voor kiezen om terug te komen voor een touch-up zodat langer kunt genieten van perfecte wenkbrauwen.

Powder/ombre brows 

Met deze techniek wordt gebruik gemaakt van een nano-naald die op een heel subtiele wijze wordt gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 2 jaar weer een touch-up behandeling inplant zodat je langer kunt genieten van perfecte wenkbrauwen.

 

De poeder techniek is geschikt voor elk huidtype en gaat veel langer mee dan microblading.

 

Poeder techniek kan op verschillende manieren toegepast worden. Zo kan je kiezen voor Ombré techniek. Met Ombré techniek is de aanzet van de wenkbrauwen iets lichter. Zo zie je een mooie overloop van kleuren in de wenkbrauwen. Dit geeft een heel mooi en natuurlijk effect. Daarnaast kan je er ook voor kiezen voor een strakke lijn aan de onderzijde van de wenkbrauwen. Zo zijn je brows echt on fleek!

IMG_4005_edited.jpg
IMG_2006.JPG
IMG_9220.JPG