Face

Heb jij last van een onrustige huid, eerste tekenen van veroudering of een huid altijd heel gevoelig is?

Boek dan hier jouw gezichtsbehandeling en we gaan samen de huidproblemen aanpakken!

Behandelingen & prijzen

Persoonlijke Intake (30 Min)

Zou jij graag eerst eens wat advies willen over wat nu ècht goed is voor jouw huid? Welke producten je nu het beste kunt gebruiken? Dan is deze behandeling perfect voor jou! In dit adviesgesprek bespreken we je wensen en kijken samen naar de huidconditie om zo de juiste behandeling te kiezen. Daarnaast krijg je ook uitgebreid advies over de producten zodat we samen het meest optimale resultaat kunnen behalen van jouw huid!

€ 0,00

 

Wake-Up Call (45 Min)

Voor de eerste keer een gezichtsbehandeling? Of ben je opzoek naar een korte behandeling die je huid weer laat stralen en in je strakke schema past? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Hij bestaat uit een dubbele reiniging, analyse, dieptereiniging, epileren, een gezichtscrème die past bij jou huidtype, afsluitend met een dag make-up.

€ 39,95

 

Go On The Glow (60 Min)

Ben jij opzoek naar een behandeling waar reiniging en ontspanning worden gecombineerd? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Hij bestaat uit een dubbele reiniging, analyse, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker gelaat, korte massage schouder, nek en decolleté, oogcrème èn gezichtscrème, afsluitend met een dag make-up.

€ 49,95

 

Let's Sparkle (75 Min)

Wil jij even helemaal ontspannen en wegdromen? Na de behandeling met een stralende huid de salon uitlopen? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Hij bestaat uit een dubbele reiniging, analyse, dieptereiniging, epileren + waxen bovenlip, onzuiverheden verwijderen, masker én oogmasker, uitgebreide massage van schouder, nek, decolleté en gelaat, oog- èn gezichtscrème, afsluitend met een dag make-up.

€ 59,95

Omega Boost (60 Min)

Heeft je huid echt een oppepper nodig en kan die wel wat extra hydratatie gebruiken? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Hij bestaat uit een dubbele reiniging, analyse, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, omega masker èn oogmasker, korte massage schouders, nek en decolleté, oogcrème èn gezichtscrème, afsluitend met een dag make-up.

€ 59,95

 

Imperfection Facial (45 Min)

Heb jij last van oneffenheden, roodheid of acné? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Hij bestaat uit een dubbele reiniging, analyse, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, oogcrème èn gezichtscrème die de huid matteert, afsluitend met een dag make-up.

€ 45,00

 

Dag make-up

Hierbij word er een passende dag make-up aangebracht naar eigen wens.

€ 29,95

Bruid make-up

Hierbij wordt er een bruid make-up aangebracht eventueel met proef make-up en touch up voor de gehele dag en/of avond.

 (op aanvraag)

Adres

  • Facebook
  • Instagram

Openingstijden

maandag: 9.00 - 17.30u
dinsdag: 9.00 - 22.0
0u  
woensdag: 11.00 - 22.00u
donderdag: 9.00 - 17.30u
vrijdag: 9.00 - 18.00u

zaterdag mogelijk op afspraak!

Sign up for special offers

© 2020 by Time to Sparkle

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon