Face

Heb jij last van een onrustige huid, eerste tekenen van veroudering of een huid altijd heel gevoelig is?

Boek dan hier jouw gezichtsbehandeling en we gaan samen de huidproblemen aanpakken!

Behandelingen & prijzen

Persoonlijke Intake (30 Min)

Zou jij graag eerst eens wat advies willen over wat nu ècht goed is voor jouw huid en welke producten het best bij jouw huid passen? Dan is deze behandeling perfect voor jou! In dit adviesgesprek bespreken we je wensen en kijken samen naar de huidconditie om zo de juiste behandeling te kiezen. Daarnaast krijg je ook uitgebreid advies over de producten zodat we samen het meest optimale resultaat kunnen behalen voor jouw huid.

€ 0,00

 

Wake-Up Call (45 Min)

Voor de eerste keer een gezichtsbehandeling? Of ben je opzoek naar een korte behandeling die je huid weer laat stralen en in je strakke schema past? Dan is deze behandeling perfect voor jou! De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, dag- of nachtverzorging, afsluitend met een dag make-up.

€ 50,00

 

Let's Sparkle (60 Min)

Wil jij even helemaal ontspannen en wegdromen? Na de behandeling met een stralende huid de salon uitlopen? Dan is deze behandeling perfect voor jou! De behandeling bestaat uit een reiniging, analyse, peeling, epileren + waxen bovenlip, onzuiverheden verwijderen, masker, uitgebreide massage van schouder, nek, decolleté en gelaat, oogcrème, dag- of nachtverzorging, afsluitend met een dag make-up.

€ 60,00

Esse plus facial (75 Min)

Wie wil er nu niet met een mooie en gezonde huid oud worden? Helaas kunnen we het verouderingsproces niet stil zetten maar het vertragen is wel degelijk mogelijk!

Wil jij jouw huid weer laten stralen en minder fijne lijntjes en rimpels? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Door deze behandeling wordt de huid egaler en steviger. Alle producten uit deze lijn bevatten hoogwaardige probiotische stoffen en revolutionaire ingrediënten om de huidveroudering tegen te gaan.

Het pareltje van uit deze lijn is het Probiotic Serum. Dit serum maakt gebruik van probiotica om actief het ecosysteem van de huid te veranderen en bevat daardoor 1 miljard levende probiotica per mililiter. Het is het eerste serum ter wereld dat gebruik maakt van levende probiotica.

De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, eye contour masker, Esse plus facial masker, hyalluronic ampoule, probiotic serum, Esse plus eye contour cream, Esse Plus Defence of Restorative moisturiser 

€ 75,00

Bright Facial (60 Min)

Het je veel last van pigmentatie in het gezicht of ouderdomsvlekjes? Dan past deze behandeling bij jou. 

Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een ophoping van melanine. Dit is een organisch pigment en geeft onze huid kleur.

Ook beschermt het onze huid tegen schadelijke UV-stralen en andere vrije radicalen. Wanneer dit proces verstoord wordt kunnen er pigmentvlekken ontwikkelen.

Door dit op de juiste manier te behandelen met daarbij de geschikte producten kunnen we de huid meer laten stralen, pigmentatie verminderen en meer in balans brengen. 

Ik gebruik o.a. een BHA peeling en het bright ampoule. Deze combinatie geeft een verhelderend effect die zon schade herstelt en pigmentvlekken aanpakt. De huid wordt daarnaast gevoed met probiotica waardoor de huid weer in balans wordt gebracht.
 

De behandeling bestaat uit een reiniging, BHA peeling, peeling, epileren, bright ampoule, masker, Esse plus ageless serum, Esse plus eye contour cream, dag- of nachtverzorging, afsluitend met een dag make-up.

€ 75,00

Omega boost (60 Min)

Heeft je huid echt een oppepper nodig en kan die wel wat extra hydratatie gebruiken? Reageert jouw huid sterk op weersveranderingen? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Hij bestaat uit een reiniging, analyse, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, omega masker, massage schouders, nek en decolleté, serum, oogcrème, omega dag/nacht crème (deze krijg je mee voor thuisgebruik), afsluitend met een dag make-up.

Je kunt de behandeling uitbreiden met het hyaluronic ampoule voor nog meer resultaat. + €15,-

€ 69,00

Imperfection Facial (45 Min)

Heb jij last van oneffenheden of acné? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Acné is een veel voorkomend probleem bij jongeren en volwassenen. Het is een huidaandoening die ontstaat door verstoppingen of ontstekingen van de talgklieren. Dit kan effect hebben op je zelfvertrouwen.

Door acné op een professionele manier te laten behandelen voorkom je blijvende littekens. Ik kijk niet alleen naar je huid maar ook naar je voedingspatroon, dit kan namelijk ook invloed hebben op je huid. De huid wordt gevoed met pre- en probiotica om de deze rustig en terug in balans te brengen. 

 

De behandeling bestaat uit een reiniging, analyse, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, serum, oogcrème, dag- of nachtverzorging, afsluitend met een dag make-up.

Je kunt de behandeling uitbreiden met het clarifying ampoule voor nog meer resultaat. + €15,-

€ 55,00

 

Bruid make-up

Hierbij wordt er een bruid make-up aangebracht eventueel met proef make-up en touch up voor de gehele dag en/of avond.

 (op aanvraag)